به گزارش مشرق به نقل از ايسنا، مجتبي ثمرههاشمي در خصوص انتقاد برخي از جمعآوري نامههاي مردمي از سوي رييسجمهور تصريح کرد: اينکه اعضاي کابينه و شخص رييسجمهور در سفرهاي استاني و يا برخي ملاقاتها نامههاي شخصي مردم را دريافت ميکنند نشان دهنده اين است که چقدر رابطه مسوولان نظام و مردم صميمي است که خارج از عناوين و يا هر تفکري که بين مسوولان و مردم فاصله مياندازد، رابطه برقرار ميکنند.
وي خاطرنشان کرد: اينکه رييسجمهور نامههاي مردمي را دريافت ميکند و موکدا دستور پيگيري آن را ميدهد مفهومش اين است که کل سيستم دولت بايد اين کار را انجام دهد و با الگوگيري از بالاترين مقام اجرايي کشور از حل کوچکترين مشکل مردم غافل نشوند و البته اين سفارش اميرالمومنين حضرت علي (ع) هم ميباشد که دستور فرمودهاند توجه به مسائل مهمتر شما را از توجه به مسائل کوچکتر و حل مشکلات مردم باز ندارد.
دستيار ارشد رييسجمهور كه با پايگاه اطلاعرساني دولت گفتوگو ميكرد، افزود: ارتباط منسجم و قوي مسوولان با مردم يکي از ويژگيهاي دولتهاي نهم و دهم است که اين امکان را فراهم کرده تا مردم از طريق ملاقاتها، ديدارهاي عمومي، رسانهها، پيامک، تلفن و ارائه مستقيم نامههاي شخصي خود مطالب و مشکلاتشان را مطرح کنند و در کوتاهترين زمان ممکن پاسخ آن را دريافت نمايند.
وي يادآور شد: خوشبختانه در گزارشي که سرپرست نهاد رياست جمهوري ارائه کرده به بخش اعظمي از نامهها و درخواستهاي مردمي که به سيستم دولتي مربوط ميشده پاسخ داده شده است.
ثمره هاشمي افزود: دولت با جمعآوري نامههاي مردمي و حل مشکلات آنان نيازهاي عمومي هر منطقه را هم شناسايي ميکند يعني در يک استان يا منطقه نياز اول مردم آن بيکاري اعلام ميشود و يا منطقه ديگر مسکن و يا جاي ديگر مشکلات کشاورزي و صنعتي نمود بيشتري دارند که دولت از اين طريق ضمن نياز سنجي عمومي نسبت به حل اساسي آن اقدام و برنامهريزيهاي دقيقتري را انجام ميدهد.
وي در پايان خاطرنشان کرد: کساني که مدعي هستند رييسجمهور و اعضاي کابينه نبايد نامههاي مردمي دريافت کنند توجه به اين نکته ندارند که گاهي حل مشکل يک نفر چقدر در زندگي شخصي او ميتواند تاثيرگذار باشد و يا توجه به اين موضوع ندارند که تک تک افراد صاحب کرامت هستند و مشکلاتشان مهم است لذا از منظر دولتهاي نهم و دهم اين آحاد ملت هستند که يک ملت را ميسازند.